FIXARTISDAG

God morgon mina favoriter. 

Jag sitter i min kontorsdel i nya rummet, äter frukost och lyssnar på Chris Brown. Snart står Ida och skrikskrattar i min hall. Vi har en riktig fixardag framför oss som ska spenderas i Boländerna (Uppsalas industridel). Vi ska köpa inredning, blommor och annat superkul.

Hoppas ni får en toppendag!

Såhär ser jag ut idag.
Byxor – SisterS Point / linne – Ginatricot / kofta – Vero Moda /halsband – Lindex 

Posted in: Mitt Liv, Personligt

You might also like

Keela - Tillbaka i Stockholm Sponsored - Get your Glossybox today! We Are One - WATCH OUT DANIEL, CARL IS HERE We Are One - Krönika: Rätt tjej på fel plats Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *