FÖRÄNDRINGARNAS TID

Det är snart höst och det är en riktig förändringarnas tid tycker jag. Sommaren är över. Ut med det gamla, in med det nya. Det kommer därför ske en hel del ändringar angående min blogg i höst och jag ser jättemycket fram emot det. Ja, ni är självklart välkomna att följa med mig på den resan.

För några dagar sedan åkte jag till fotografen Melodis studio för att ta en ny headerbild. Jag är jättenöjd med resultatet. Jag kan inte visa er slutprodukten än men här får ni inte BTS-bilder sålänge.


Min sminkning. Den ser väldigt överdriven och skulpterad ut i färg men bilderna kommer att bli svartvita så det är därför jag överdrivit linjerna. 

I full gång med fotograferingen. Vi hade superkul!

Viktigt att titta på bilderna ibland så man får ett hum om hur man ser ut. 

När vi var klara passade jag på att fota en ny byxdress som jag beställt och är helt galet nöjd med (kanske någonting att bära på Blogawards?) Bilder och info kommer! 

_______________________________________

Hoppas ni mår toppen. Ta vara på denna soliga söndag. ÄT GLASS!!

Posted in: Mitt Liv, MODEL

You might also like

Josephine Qvist - ORGANISERA, VAD ÄR DET? Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Efter regn kommer solsken Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *