GULDDETALJER OCH UTBILDNING

Här sitter jag i skräddare mitt på min lilla rosa trästol och äter lunch. Kaffet puttrar i köket och Rihannas Roc Me Out spelas på högsta.

Jag kom precis från Kvarnen där jag har hämtat ut ett paket – en ny skinnjacka med gulddetaljer från Modekungen. Visst tyckte jag om min Jofama men jag kom liksom aldrig över att det var silverdetaljer. Jag är guld. Inga undantag.

I eftermiddag ska jag och Ida kolla på feta ljudsystem till hennes lägenhet och dricka take away latte. Hur kan jag redan ha hunnit skriva om kaffe två gångeri detta inlägg?

Ikväll ska jag, Frida, Kim och bästa Majk äta på Thai Village. Men innan ska jag en snabbis förbi Flustret för utbildning. Det finns nämligen en stor chans att ni får se mig i VIPen i höst. Inte i klackar och för tight klänning då alltså utan med förkläde och inbakad fläta. Japp, jag och några tjejkompisar kommer servera skumpa och annat gott på ”FREDAG – Öfvervåningen”.

Här är den snygga jackan jag fick hem från Modekungen. Ni förstår ju att den är snyggare på.
Kom till jackan Golden stud

Posted in: Mitt Liv, Mode

You might also like

Josephine Qvist - ORGANISERA, VAD ÄR DET? Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Caroline Roxy - Perfect porridge Alexandra Nilsson - Back on the waves

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *