LISA, VARFÖR BLOGGAR DU?

Jag får ofta frågan ”varför bloggar du?”. Förut tyckte jag det var svårt att svara. Men nu vet jag. Jag vet så in i norden varför jag bloggar. För att inspirera! Jag vill att andra ska må bra, känna sig fina och tillräckliga. Jag vill att andra ska älska sina brister och uppskatta sina egenskaper.

För några dagar sedan kom en 30årig tjej in på mitt jobb och tackade mig för att hon vågar bära färgglada kläder och större smycken. Jag var glad hela dagen efter det. Tänk att jag kan göra någonting så fint för någon annan genom att dela mig mig av mig själv. Det mina vänner, det är därför jag bloggar. 

En annan söt bloggläsare som var inne på jobbet idag. Modig!
Posted in: Mitt Liv, Personligt

You might also like

Josephine Qvist - ORGANISERA, VAD ÄR DET? Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Caroline Roxy - Perfect porridge Alexandra Nilsson - Back on the waves

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *