NÄR STRESSEN ÄTER UPP MIG

Idag är en sådan där dag när stressen tar över mig. Helvette vad ostresstålig jag är vissa dagar. Jag får inte ihop aktiviteter och måsten i hjärnan tillsammans med klockslag. Jag måste skriva ner allt annars är jag körd. Det är lätt att tårarna trycker på bakom ögonlocken när jag känner prestationsångesten blandas med känslan av för det är få timmar per dygn. Idag ringde UNT kl 12.00 och skulle göra en intervju med mig, precis som vi bestämt. Bara det att jag var mitt uppe i en annan megaviktig grej som inte kunde vänta så jag fick skjuta på intervjun en timme. Jag avskyr när jag inte har koll på viktiga jobbgrejer. Men nu är det mesta äntligen gjort. Nu är det bara att fortsätta att packa upp (jag har ju flyttat till en ny lägenhet) och sedan börja styla mig skitsnygg inför kvällens fotografering.

Påminnelse till mig själv: 

  • Köp anteckningsblock och skriv ner viktiga saker under dagen.
  • Ät föst, jobba sen
  • Du är bäst, jag älskar dig.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Dumma mig. Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *