PARTY PARTY!

Att jobba hårt och sedan se resultat är en fantastisk känsla. För några månader sedan stylade, sminkade och modellade jag för en partykokbok. I två dagar arbetade vi stenhårt för att få fram rätt känsla för boken (om ni tittar noga ser ni att jag lånat ut typ hela min garderob). Och här är den nu i min hand – kokboken som jag varit med och arbetat fram. WOW! Jag är så tacksam att jag har möjligheten att arbeta med det jag brinner för!

Kock: Liselotte Forslin
Foto: Ulrika Ekblom 
Deras blogg:
 http://leparfait.se

Posted in: Mitt Liv, MODEL

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - En dag på grönan Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Sveriges första influencerkampanj till förmån för Barncancerfonden! Alexandra Nilsson - Älskar färg! Caroline Roxy - Summer's here

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *