PARTY PARTY!

Att jobba hårt och sedan se resultat är en fantastisk känsla. För några månader sedan stylade, sminkade och modellade jag för en partykokbok. I två dagar arbetade vi stenhårt för att få fram rätt känsla för boken (om ni tittar noga ser ni att jag lånat ut typ hela min garderob). Och här är den nu i min hand – kokboken som jag varit med och arbetat fram. WOW! Jag är så tacksam att jag har möjligheten att arbeta med det jag brinner för!

Kock: Liselotte Forslin
Foto: Ulrika Ekblom 
Deras blogg:
 http://leparfait.se

Posted in: Mitt Liv, MODEL

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - SOMMAR I SKJORTA OCH JEANS Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Caroline Roxy - Disney Sea Tokyo Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE Josephine Qvist - LET'S DO THIS IBIZA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *