PARTY PARTY!

Att jobba hårt och sedan se resultat är en fantastisk känsla. För några månader sedan stylade, sminkade och modellade jag för en partykokbok. I två dagar arbetade vi stenhårt för att få fram rätt känsla för boken (om ni tittar noga ser ni att jag lånat ut typ hela min garderob). Och här är den nu i min hand – kokboken som jag varit med och arbetat fram. WOW! Jag är så tacksam att jag har möjligheten att arbeta med det jag brinner för!

Kock: Liselotte Forslin
Foto: Ulrika Ekblom 
Deras blogg:
 http://leparfait.se

Posted in: Mitt Liv, MODEL

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Keela - BRA SUPPORT <3 Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - WHAT'S UP?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *