RÖDVINSLÖRDAG OCH JALLAPARTAJ

Hola española mina vackra vänner.

Här halvligger jag med ett efterlängtat glas rött och gonar mig i sängen. Jag har precis hängt och vikt in alla mina kläder i mina nya garderober. Det tog nästan två förbannade timmar. Nu är jag helt slut och dessutom säger magen till mig att jag är hungrig. Men äta ska jag inte göra för ikväll är jag bjuden på 30årsbralla på Jalla. Det är min kollega Helen (hennes familj äger restaurangen Jalla i Uppsala) som fyller jämt och bjuder på syriankäk och tequila. Bra mix.

Posted in: Mitt Liv, Personligt

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *