TILL ALLA ER MED MÅNDAGSÅNGEST

I morse vaknade jag innan alarmet ringde. Det kröp lite obehagligt i kroppen och i bakhuvet var det en liten djävulsLisa som viskade med negativ ton om allt jag måste ta tag i. Först försökte jag slå bort det och somna om sedan satte jag mig upp i sängen med ett ryck, slog igång älsklingsdatorn och började med att fixa allt som gnagde värst – som obetalda fakturor och kundtjänstkrångel.

När det värsta var undanstökat drog jag igång kaffe och snyggaste till mig lite medans jag bestämde mig för att denna måndag ska bli en ruskigt bra dag. Alltså helt fantastiskt bra. När jag bestämde mig för detta tog jag en paus på instagram, sådär som vi gör 55ggr om dagen i nuläget, och såg att hela förbannade feedet har små djävulsreplikor som påminner oss om allt vi skjutit framför oss.

Lösningen: Sortera ”problemen” i vad som kan lösas i nuläget och vad som kan vänta. 

Ofta gnager alla måsten extra för att det är för mycket och därav svårt att sortera i huvudet. Så är det i alla fall för mig. Då skriver jag ner allt och bockar av. Efter känner jag mig oövervinnerlig. Som nu. Jag har ju inga problem i hela världen plötsligt – jag kanske ska boka en resa? Att jag glömde matlådorna hemma är ju skitsamma.

Jag kan tänka mig att vissa av er som sitter och läser just nu egentligen har viktigare saker som måste göras, men ni har valt att läsa bloggar istället. Vad sägs om att göra det som gnager nu direkt och kika in här senare? Ni är jättevälkomna tillbaka.

Love L

You might also like

Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Caroline Roxy - Pit stop at Steam Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *