TISDAG – AWSOME!

Tisdag. Ledig från vanligt jobb för min del men alltid annat som hänger över. Men till skillnad från igår så känns det kul idag! Jag mailar, dricker kaffe med för mycket mjölk och planerar in jobbdagar. På torsdag har jag fotograferingstid. Det är ny header på G! Det ska bli superkul att rocka den nya frippan på framför kameran (det blir nog någon timme framför google och inspirationsbilder nu).

Utöver fotograferingen så håller jag ju på att planera en stor modevisning i Stpergallerian. Än så länge så är många Topmodeldeltagare med, inte minst duktiga Costas och mitt hjärta Feben. Det får ni inte missa! Jag har dessutom lovat Twilfit att gå i underkläder – utmanande men AWSOME.

Jag är så glad att jag känner att jag passar i kort hår! Även om jag inte var nervös för att klippa det så trodde jag inte att det skulle bli såhär bra. På bilden längst ner ser det dessutom ut som att jag har sidecut, jag passar ju i det med. Spännande…

Posted in: Mitt Liv, Personligt

You might also like

Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch Alexandra Nilsson - Cute dresses Caroline Roxy - Perfect porridge Josephine Qvist - GARDEROB RESULTAT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *