MORGNING lovely Uppsala. 

Plaza Kvinna 20år och Blog awards var amazing igår. Vi maxade kvällen och minglade runt på båda tillställningarna. Ett ”litet” minus var att jag tappade min väska i en Ubertaxi och nu får jag inte tag på den. Mobilen ringer så än finns det hopp!

Idag ser schemat ut såhär:

09.00-12.00 styling och rep inför visningarna på S:t per med Top model gänget.

13.00, 15.00, 17.00 visningar i S:t per. Det är helt gratis så kom och kika! 

19.00 Visning på Radisson BLU på utegården med några andra fräcka Uppsalaprofiler.Även detta är gratis och här bjuds det dessutom på skumpa och gratis inträde till Birger Jarl på kvällen.

Trevliga Top model David och jag på Blog Awards igår.

Min kamera låg i väskan som försvann och där fanns så sjuukt mycket bilder. Jag hoppas för mitt liv att jag får tillbaka väskan så ni får se alla fina bilder på alla snygga bloggare och dokusåpakändisar.

Posted in: Mitt Liv, MODEL

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *