Jag åkte en snabbis till Stockholm och mötte upp Sebastian imorse. Eleven bjöd in till pressfrukost och väl där blev vi presenterade för Revlons nya produkter. Mina favoriter var utan tvekan de nya matta läppstiften i pennformat och jag testade direkt att göra en ombre-lip med en mörklila och ljusrosa färg. I skrivande stund (sängliggande 3h efter eventet) sitter läppfärgen som berget. Då har jag ändå smuttat på en gratisjuice på vägen hem på tåget! Två tummar upp för Revlon.

Revlons nya produkter lanseras i Oktober. Så håll utik! 

Alla är så seriösa på sådana här tillställningar.. alla utom vi då… 

Världens sötaste välkomskaka.

På eventet träffade vi även gulliga Aina och stackars Thobias som just varit på en gastroskopi. Vilken kämpe! 

Vi försöker se morgonpigga ut. 

Läppstiftsprovning på snygging! 

Dom här två charmtrollen har massor med kul framför sig. Snart kommer en ny dokusåpa som Aina är med i och det ryktas även om en ny podcast… Det ser vi fram emot! 

Här ser ni läppstifen jag provade. Love it.

Jag har fått med mig extremt mycket produkter hem. Jag visar er när jag har tid. Nu ska jag gå till Make up store och jobba. Puss på er! 

Posted in: Events, Mitt Liv

You might also like

Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Caroline Roxy - Pit stop at Steam Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *