NI ÄR BÄST

God morgon mina fina! 

Jag sitter i sängen och mailar lite. Om 15min ringer UNT för intervju och sedan ska vi mötas upp och fota mig innan jag ska gå till Marie på Care & Beauty och fräscha upp mina naglar. Efter det ska jag posta mobilskalen som två av er vunnit och sedan ska jag planera in ett rep till en modevisning som jag ska koreografera nästa vecka. Det är så roligt med nya, spännande uppdrag!

Hoppas ni får en fantastisk dag mina favoriter. Det var så kul att så många av er kom fram och ville hälsa på BJ i lördags. Jag blir alldeles tagen av att se er i ögonen. Ni är bäst!! 

Posted in: Mitt Liv, Personligt

You might also like

Josephine Qvist - ORGANISERA, VAD ÄR DET? Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Caroline Roxy - Perfect porridge Alexandra Nilsson - Back on the waves

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *