ROSOR & TROSOR

God morgon! 

Jag skulle egentligen varit hos min modellargentur Mikas och tagit nya portfoliobilder just i detta nu men jag sköt upp det för att jag fick ett reporterjobb för Kistagallerian. Nu har även reporterjobbet skjutits upp så jag sitter helt sonika och dricker kaffe i sängen och lyssnar på My Dear med Matty Mullins. När man frilansjobbar som jag oftast gör kan dagarna ändras snabbt. Jag har lärt mig att leva med det och njuter lite av att inte ha någonting att göra just nu. Jag kan ju ändå inte påverka det.

I eftermiddag ska jag sminka min duktiga, roliga och feministiska vän Charlotte som har Vernissage på Götgatan idag kl 18 för sin konst. Det kommer bli grymt och jag är så glad för hennes skull. Sugen att glida förbi? Lär mer HÄR.

Efter vernissagen är jag bjuden på ett litet intimt firande för nya Blogfame som lanseras idag. En av mina mest inspirerande och drivna vänner – Sebastian Lysén – är på plats och jag känner på mig att det blir sista pendeln hem till Uppsala för mig inatt. Just sayin’!

Posted in: Mitt Liv, Personligt

You might also like

Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch Alexandra Nilsson - Cute dresses Caroline Roxy - Perfect porridge Josephine Qvist - GARDEROB RESULTAT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *