BTS UPPSALA FASHIONWEEKEND

Nu har jag fått bts-bilderna från modevisningen jag och mina topmodel-kompisar gick i S:tpergallerian. Jag älskar att Melodi fått fram stressen, passionen och lyckan i dessa bilder. Det var ett rent nöje att få jobba med alla proffs både bakom och på catwalken!

Min klädställning under visningen. Vi hade ca 8 ombyten.

David blir piffad.

Vackra Katrin kollar ikapp insta efter hårfixet!  

Costa in the making.

Min vackra sidofläta.

Nim berättar någonting roligt. Nim var våran Tv-mamma i Jagad Av Hundar. 

Skogsälvan Astrid äter frukost. 

Jag är glad när jag får jobba kreativt och gärna bestämma lite också…

Robin peppar inför visningen. 

Micke visar bissen mellan ombytena. Lika bra!

Bra stämning backstage när Feben skojar. 


Min fantastiska mamma Anna som satte ihop hela visningen. 

Tack igen alla inblandade. Ni är awsome! 

Posted in: Mitt Liv, MODEL

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *