Efter dans-knäskadan i februari och fotskadan jag fick i Jadad Av Hundar i Juli så har min träning varit så gott som obefintlig. Jag som gymmade ca 3ggr/veckan och dansade massor förut har under det senaste halvåret varit väldigt fysiskt oaktiv . Det har varit tråkigt och jag har mått ganska dåligt över det. Man blir ju inte lika glad, det vet ni som tränar.

Nu är fötterna så gott som hela och knät krånglar bara i vissa ställningar så jag ska köpa nytt gymkort på SATS där jag kan gymma med både sambo-Emelie och min PT Erika. Dessutom har jag, som ni sett, kommit igång med dansen igen. Det gör mig så himla lycklig! Jag är hög som ett hus när jag kommer hem från dansen.

För att peppa mig själv inför mina nya gymbesök beställde jag hem detta från Fitnessguru

Kalorifria nudlar – perfekt till kycklinggrytan eller i soppa. Dom är i princip smaklösa så se till att laga i buljong eller blanda med andra smaker.

Onewhey bars – Mina favoriter! Mycket billigare än i affären. Perfekt mellan möten när man känner att humöret sviktar. Vilket det snabbt gör för mig då jag ger 110% av mig själv när jag träffar nya människor.

Onemeal Madagascar Vanilla – För protein shakes efter träning, som mellanmål och i havregrynsgröten.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - UVI Caroline Roxy - Destination unknown

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *