MIN MÅNDAG

Vaknade tidigt imorse och betade av lite mail och jobbsamtal. Efter det har jag fixat massor av fina blommor och annat pynt inför min 25årsfest, det kommer bli så fint! Jag längtar tills jag ska till 60kvadrat och piffa. Jag längtar också supermycket tills mina fina vänner glider in i sina maskeraddräkter. Åh!

Idag har jag även varit på ett möte med HouseofDoris om en klubbkväll dom ska ha nästa torsdag. Det ser ut som att jag ska vara där och sminka och hälsa på er lite. Det vore ju superkul. Mer info kommer om det blir aktuellt.

Fina makeup artisten Linda Hallberg och jag på Blogawards. 

Posted in: Personligt

You might also like

Josephine Qvist - ORGANISERA, VAD ÄR DET? Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Efter regn kommer solsken Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *