MIN MÅNDAG

Vaknade tidigt imorse och betade av lite mail och jobbsamtal. Efter det har jag fixat massor av fina blommor och annat pynt inför min 25årsfest, det kommer bli så fint! Jag längtar tills jag ska till 60kvadrat och piffa. Jag längtar också supermycket tills mina fina vänner glider in i sina maskeraddräkter. Åh!

Idag har jag även varit på ett möte med HouseofDoris om en klubbkväll dom ska ha nästa torsdag. Det ser ut som att jag ska vara där och sminka och hälsa på er lite. Det vore ju superkul. Mer info kommer om det blir aktuellt.

Fina makeup artisten Linda Hallberg och jag på Blogawards. 

Posted in: Personligt

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Paulina Danielsson - UVI Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Paulina Danielsson - Dumma mig. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *