Hej och supervälkomna till mig!

För er som läst min blogg tidigare så är jag jätteglad att du följt med hit och till er nya läsare så är jag jätteglad att ni hittat hit.

Jag är en 24årig Uppsalatjej som arbetar som Make up artist, modell, stylist, konferencier, marknadsföringskonsult, dansare och bloggare. Jag vet, det är inte lätt att sätta en jobbtitel på mig. Jag gör allt som jag tycket är kul och älskar att arbeta med nya människor och få nya utmanande erfarenheter.

Precis som när det kommer till min jobbtitel så kan jag inte nischa min blogg. Detta är en solklar livsstilsblogg. Det jag kan lova er i alla fall är att här blir det aldrig tråkigt.

Så vad säger ni? Vi kör igång va?!

20140822_112422

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Josephine Qvist - ORGANISERA, VAD ÄR DET? Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Efter regn kommer solsken Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch
  • Kimberly

    Hej Lisa, jobbar du med marknadsföring? Berätta mer om det! Som, var du jobbar, vad du gör, hur länge du har gjort det, osv. Sätt en post-it på den här till nästa frågestund 😉

    • lices

      Det är tyvärr en relativt hemlig tjänst då jag inte är ansiktet utåt för arbetet jag gör. Men jag arbetar med instagram, tävlingar och liknande för ett av Uppsalas största företag. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *