FRENCH FOR COMMERCIAL

Imorse kl 07 (vaknade 06.43 i panik för att klockan inte hade ringt, ni vet när det går en stöt genom hela kroppen) befann jag mig hos gulliga Marie på Care & Beauty. På tisdag har jag en stor reklamfotografering som ska publiceras i en taxfree-tidning så mina blåa naglar med guldkronor passade inte. Nu har jag istället långa, smala, kantiga naglar toppade med fransk manikyr. Dom här naglarna kan ju sälja allt! Det var länge sedan jag hade franskt, då det inte riktigt matchar min image tycker jag själv, men det känns förvånansvärt bra. Fräscht ju!

Lisa Anckarman naglar

Bild 2014-10-23 kl. 13.34

Hela oktober får du 20% på Maria Åkerbergs hudvård när du nämner mig hos Care & Beauty på Kungsängsgatan!
Produkterna är dessutom billiga redan från början – ca 200kr. 

MARIA ÅKERBERG

 ________________________________________
rösta på mig och min blogg i www.uppsalavimmel.se/vimmelawards

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *