COLORBURST MATTE BALM

Ni vet när jag och Sebastian var på Eleven på pressfrukost med Revlon. Då presenterades vi för en produkt som jag använt så gott som varje dag sedan dess. Det är en heltäckande läppstift-penna som håller flera timmar. Min favorit är den mörklika färgen Sultry (finns för 119kr HÄR). Med den kan jag både göra en såkallad ombrelip genom att endast fylla i kanterna och lägga något ljusare i mitten eller bara fylla i hela läppen och känna mig fancy hela dagen. Love it!

140926 - Revlon + Eleven pressfrukost

Revlon eleven

 Bilderna är lånade av Lalinda.

 ________________________________________
rösta på mig och min blogg i www.uppsalavimmel.se/vimmelawards

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Josephine Qvist - ORGANISERA, VAD ÄR DET? Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Efter regn kommer solsken Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *