DEN PERFEKTA CONCEALERN

Jag får ofta komplimanger för min hy. Men ska jag vara ärlig så är den inte alltid så flawless som den ser ut. Nyckeln till en slät hy i jämn ton är en bra concealer. Dessutom räcker det inte med endast en färg för att täcka både blått under ögonen, finnar och spräckliga kinder. För att kunna använda så lite produkt som möjligt men ändå få maximal täckhet så använder man sig av kontrastfärger.

Gul/grön – täcker rött (finnar, näsvingar etc)
Röd – täcker blått. (blåmärken, mörka ringar, tatueringar.

Om du inte äger en bra concealer så tycker jag du ska unna dig Cover All Mix från Make up store. Den går att köpa på Nelly HÄR. Den kostar 285kr men den håller urlänge. Du kommer inte ångra dig.

Cover all mix

Lisa Anckarman smink________________________________________
rösta på mig och min blogg i 
www.uppsalavimmel.se/vimmelawards

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Paulina Danielsson - UVI Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Paulina Danielsson - Dumma mig. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%
 • Elin Andersson

  Hej! Jag har en fråga du säkert inte kan svara på men angående jagad av hundar. Riktigt hemskt allt ni gick igenom och cred till er som vann mest pengar av alla avsnitt! Till frågan, det var underhållande att titta på och vet du varför det bara är 4 avsnitt, det står nämligen på det 4 avsnittet att det var det sista avsnittet. Det är ju ganska ovanligt att bara ha 4 avsnitt, kanske beror på brist på folk som vill vara med. Kram! 🙂

  • lices

   Hej Elin! Tack.
   Redan i våras när vi skrev på så visste vi att det endast skulle vara 4 avsnitt. Eftersom att det är en ny satsning så tror jag att dom tyckte att et räckte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *