ALL I WANT IS FIREWORKS

2135573

Lisa Anckarman hugow

Lisa anckarman fotoshoot

Förra året gjorde jag en nyårsfotografering i samarbete med HugoW och Rådhuset. Jag börjar bli riktigt sugen på att dra igång någonting liknande i år igen. Jag ska bara boka tid med min favoritfotograf Melodi och hitta någon ruskigt pampig och snygg lokal. Förra året var vi i universitetsaulan. Vi bytte till den ena pampiga klänningen efter den andra mitt bland nyfikna studenter, love it. Det var minst sagt en häftig och stämningsfylld fotografering!

Såhär såg det ut BTS:

2118215

Posted in: MODEL

You might also like

Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Sandra Lindahl - MER VÅR-WANTIES Paulina Danielsson - Brun utan sol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *