ALL I WANT IS FIREWORKS

2135573

Lisa Anckarman hugow

Lisa anckarman fotoshoot

Förra året gjorde jag en nyårsfotografering i samarbete med HugoW och Rådhuset. Jag börjar bli riktigt sugen på att dra igång någonting liknande i år igen. Jag ska bara boka tid med min favoritfotograf Melodi och hitta någon ruskigt pampig och snygg lokal. Förra året var vi i universitetsaulan. Vi bytte till den ena pampiga klänningen efter den andra mitt bland nyfikna studenter, love it. Det var minst sagt en häftig och stämningsfylld fotografering!

Såhär såg det ut BTS:

2118215

Posted in: MODEL

You might also like

Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI Caroline Roxy - Zanzibar Josephine Qvist - ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *