ALL I WANT IS FIREWORKS

2135573

Lisa Anckarman hugow

Lisa anckarman fotoshoot

Förra året gjorde jag en nyårsfotografering i samarbete med HugoW och Rådhuset. Jag börjar bli riktigt sugen på att dra igång någonting liknande i år igen. Jag ska bara boka tid med min favoritfotograf Melodi och hitta någon ruskigt pampig och snygg lokal. Förra året var vi i universitetsaulan. Vi bytte till den ena pampiga klänningen efter den andra mitt bland nyfikna studenter, love it. Det var minst sagt en häftig och stämningsfylld fotografering!

Såhär såg det ut BTS:

2118215

Posted in: MODEL

You might also like

Hedda Dibinger - älskling Paulina Danielsson - Dagens look. Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - HAVE A NICE DAY!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *