Martin Andersson Lisa Anckarman

MartinKock

 

Foto: Alex&Martin

JA, nu ska ni få höra. Kl 12 ska jag hem till märkerkocken i stövlar – Martin Andersson – och kombinera intervju med matlagning.  Jag var lite orolig först att jag skulle komma med ett eget kunga-recept men jag har blivit lugnad med att Martin kommer att be mig hacka lite grejer och snacka mest. Och snacka, det är jag ju proffs på!

Det är alltså UNT24 som ska filma oss när Martin lagar urgod mat och jag snackar… om mig själv skulle jag tro. Det blir ju spännande. Självklart dyker programmet upp här när det sänds.

Puss på er! Nu måste jag springa.

Posted in: Intervju & Media

You might also like

Sandra Lindahl - Livets tips Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Godmorgon! Hedda Dibinger - trashy blue Hedda Dibinger - Maybelline Ambassador

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *