LAKERS 12

Fitnessguru

Skärmavbild 2014-10-29 kl. 16.19.19

Jag har precis tränat Grit med Emelie. ÅH DRA MIG I PAGEN vad dyngjobbigt det var. Nog för att jag är otränad efter mitt rullstolsmaraton i somras men även Emelie var helt slut efteråt.

Innan tog vi en varsin shake med OneAmino Cola från Fitnessguru för att palla med. Maxgott och superbra!

________________________________________
rösta på mig och min blogg i 
www.uppsalavimmel.se/vimmelawards

You might also like

Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI Caroline Roxy - Zanzibar Josephine Qvist - ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *