HALLOWEEN COSTUME 2013

Förra året drog jag på mig sjukhusrocken som jag snodde när jag låg morfinförgifad på sjukan i Stockholm någon gång. Till det gjorde jag halva ansiktet och håret galafixat och halva mentalpatientinspirerat med fett hår och blod på rocken. Dessutom bar jag ett halsband som det stod ”Schizo” på.

Davids sår gjorde jag också! Det är dom första såren jag gjort men jag var jättenöjd. I år ska jag gå banans på mitt eget ansikte och överkropp med sår och äckel. Det ska bli jättespännande att se hur resultatet blir.

You might also like

Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sandra Lindahl - Varit på show Sandra Lindahl - Vecko-resumé Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *