SMINKPIFF PÅ HOUSE OF DORIS

Skärmavbild 2014-10-31 kl. 10.24.18 Skärmavbild 2014-10-31 kl. 10.24.39 Skärmavbild 2014-10-31 kl. 10.24.29

Skor – BikBok / klänning – VILA / halsband – HM / örhängen – YSL

Makeup-jobbet på House of Doris igår gick som smort. Jag piffade till alla shoppingglada brudar så dom ville handla ännu mer. Dessutom fick jag som vanligt chansen att träffa några av er läsare. Det är alltid lika kul att få ett ansikte framför sig och höra vilka ni är och svara på era frågor. Just nu är folk mest intresserade varför jag ställde upp på Jagad Av Hundar. Jag tänkte jag kan ta allt det i ett inlägg lite längre fram så får vi det överstökat.

 

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sandra Lindahl - Varit på show Sandra Lindahl - Vecko-resumé Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *