KAFFE MED IPREN

Puh! Jag är fortfarande helt slut efter min 25årsfest (feta bilder kommer). Jag har sovit närmare 12h inatt och ändå är mitt huvud helt mosigt och jag är sugen på lantchips-chokladmousse-pepparkaka-nachotallrik-buffé ungefär hela tiden.

Nu ska jag tvätta mina penslar, ta en kaffe med ipren och packa ihop sminket. Det står reklamstyling i Stockholm på schemat.

Skärmavbild 2014-09-22 kl. 11.01.26

Om ni undrar vad det är för reklam jag sminkar så kan det bl.a se ut såhär. Reklambannern hör till en reklamfilm som går på TV4 för ögonlaserföretget Memira.

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Sandra Lindahl - Älskade River Island Caroline Roxy - SUMMERBURST Caroline Roxy - Workflow
 • tjej92

  Hej lisa,råkade av en slump se gamla vimmelbilder på dig och ser ut som att du har opererat brösten på dessa? Men kanske bara var push?

  • lices

   Hej! Jag är väldigt emot operationer och brösten är nog det sista jag skulle operera om jag var tvungen. Jag har oftast ingen BH på mig alls så när jag väl har det så reagerar folk vanligtvis som dig.

   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *