NYTTIGT GODIS

Hej alla hälsofreaks! Nu har jag ett supertips till er. Jag har hittat en hemsida med ”nyttigt” godis. Dom säljer bla: Glutenfri, sockerfri, laktosfri veganchoklad som stabiliserar blodsockret och ökar fettförbränninen. Jag vet, det låter helt otroligt men det är vad dom utlovar.

Kika in på Worthit.se och läs själva.

Jag har även smakat en klubba som är sockerfri, supergod!

Xylitol Skärmavbild 2014-11-04 kl. 16.00.29 Skärmavbild 2014-11-04 kl. 16.00.23

 

 

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - CHANEL INVIGNING Paulina Danielsson - Forma Vita! Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *