REBECCA STELLA FOR NELLY

Ni vet att jag har en liten förkärlek för Rebecca Stella. Nog för att jag tycker att det är synd att hon opererat om hela sitt utseende så tycker jag hon verkar ha fötterna på jorden och ett gott hjärta. Jag kan inte låta bli att inspirerad av henne.
Här är några godbitar ut hennes senaste kollektion för Nelly. Något för Nyår?

Fury Zipper Cardigan – Here / Lace Body – Here / Emballished Dress – Here / Scalloped Lace Top – Here / Bandage Dress – Here / Fury Zipper Cardigan – Here / Soft Fury Sweater – Here / Bandage Top – Here

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 BYGISELA - SPANJORSKAN Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *