MILITARY BOMBER

Modekungen Bild 2014-11-06 kl. 11.05 #3 Bild 2014-11-06 kl. 11.06 Bild 2014-11-06 kl. 11.08 #3

Jacka – Modekungen. 

En av mina nya  favoritvinterjackor sitter på! Det snöar ju för sjutton. Idag ska jag och Ida åka ut till Boländerna och köpa krimskrams. Dessutom har jag lovat mig själv att ta flera hål i öronen idag fast jag är en riktig mes när det kommer till sprutor, piercings och dylikt. Men det är ju så snyggt med fler hål i öronen och jag diggar ju att spöka ut mig med accessoarer. Så! Slutövertalat. Lisa, vi ska göra det.

___________________________________________________

Nu är det bara 4 dagar kvar att rösta på mig i Uppsalavimmelawards! 
In och rösta HÄR

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sandra Lindahl - Påskmiddag, naglar, 25-års party Caroline Roxy - Spring feelings Sandra Lindahl - Margaritas & Bio Caroline Roxy - Studio vibes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *