MILITARY BOMBER

Modekungen Bild 2014-11-06 kl. 11.05 #3 Bild 2014-11-06 kl. 11.06 Bild 2014-11-06 kl. 11.08 #3

Jacka – Modekungen. 

En av mina nya  favoritvinterjackor sitter på! Det snöar ju för sjutton. Idag ska jag och Ida åka ut till Boländerna och köpa krimskrams. Dessutom har jag lovat mig själv att ta flera hål i öronen idag fast jag är en riktig mes när det kommer till sprutor, piercings och dylikt. Men det är ju så snyggt med fler hål i öronen och jag diggar ju att spöka ut mig med accessoarer. Så! Slutövertalat. Lisa, vi ska göra det.

___________________________________________________

Nu är det bara 4 dagar kvar att rösta på mig i Uppsalavimmelawards! 
In och rösta HÄR

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *