Heeeello snyggingar.

Jag har precis gjort matlådor inför helgens jobb. Yepp, kör Make up store hela helgen. Idag börjar jag 15.00 och nu sitter jag i pyjamasen och svarar på mailen.

I morse hade jag ett telefonmöte med en radiokanal angående en medverkan om tsunamikatastrofen som jag och min familj fick erfara 2004. Det är i år 10år sedan katastrofen inträffade och därför är jag och en annan tjej inbjuden för att prata om detta. Jag är väldigt kluven inför min medverkan. Jag berättar väldigt sällan om händelsen och varje gång jag tar mig tid att göra det rullar tårarna ned för mina kinder likt ett oändligt vattenfall. Jag borde ha gått till en psykolog och tagit itu med allt efter men jag gjorde inte det. Istället stängde jag in allt och drömde mardrömmar i flera år. Idag mår jag bra, även om  jag inte uppskattar stora vågor på film etc. Men jag ska göra det här, jag vet att varje gång man pratar om någonting jobbigt blir man starkare. Mina öron blossar nu, bara jag skriver detta. Puh, jag klarar det. 

2277254

Posted in: Personligt

You might also like

Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - Vårdepp Caroline Roxy - Workflow Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *