SHOPPINGKOMA

Idag har jag haft en riktig shoppingdag. Jag har köpt allt från orangea ljus till baslinnen. Dessutom hann jag med att ta ett till (yes, nu har jag 5) hål i öronen. Det var verkligen på tiden att den här smyckesdrottningen fick fler hål att smycka.

Nu ska jag ta en powernap (hur trött blir man av att shoppa?!) sen ska jag gå till danssalen och showa loss. HADEEE!

HM long tshirt

Den här t-shirten hittade jag på HM för 50kr.

rea Gina tricot

På Gina var det 70% på massor av stora halsband. Jag gick inte tomhänt ut ur butiken… mums.

_____________________________________________
_________________________________
__________________

Idag är sista dagen att rösta på mig i: http://uppsalavimmel.se/vimmelawards

 

Tack för din röst!

Posted in: Mode

You might also like

Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Keela - BRA SUPPORT <3 BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *