BLOGGUTBILDNING MED ELEVEN

Då var eventet med Eleven slut och jag och Josefine är på väg hem.  Nu är vi alla bloggflickor rikare på information om hur man ska hantera bloggen. På eventet träffade jag bl.a söta Linn Herbertsson och grymma Josefine Forsberg. Jag älskar att träffa nya människor och särskilt kul är det när man sett dom i sociala medier tidigare. Riktigt bra tjejer. Hoppas vi ses snart igen.

Jag, Andrea och Agnes.

Agnes Hedengård
Jag och Top model-katten Agnes Hedengård.

agnes top model

Josefines blogg

Skärmavbild 2014-11-11 kl. 20.20.27

Linn metromode

Posted in: Events

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - Love life osv. Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Caroline Roxy - Studio vibes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *