LISA ANCKARMAN Skärmavbild 2014-11-11 kl. 10.38.48

MORNING!

Jag har en händelserik tisdag framför mig. Jag ska snart ner på stan och luncha med morfar Nisse. Han har precis haft en svår incident med hjärtat så han får bara äta nyttigt. Jag ska bjuda honom på en tonfisksallad. Vi får se hur han tar det. Han är en riktig gottegrismorfar.

Efter lunchen ska jag gå till House of Doris och köpa en klänning som jag kikat på från DryLake. Jag ska även köpa clips och lämna in mitt löshår till Hugo Alexander på Blond som ska färga det i en galen färg inför lördagens Vimmelgala! (TUSEN TACK alla ni som röstat!! Nu håller vi tummar och tår).

I eftermiddag ska jag träffa söta Josefine. Vi ska nämligen på en bloggutbildning i Stockholm i samarbete med Eleven. Men mer om det senare.

Hoppas ni får en trevlig dag.

KRAM,
ER Lisa.

 

Posted in: Personligt

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - Love life osv. Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Caroline Roxy - Studio vibes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *