Rita

Rita Ora for Adidas

Lite av det jag kommer bära på lördag.

Jag har precis varit hos Hugo Alexander på Blond frisör. Vi har stylat håret i en spexig färg inför lördagens Vimmelgala. Håret kommer inte bara skina i färg det kommer dessutom bli mer än dubbelt så långt. Jag längtar! Åh.

Jag ser så mycket fram emot att fira den här kvällen med mina vänner. Alla har varit så fantastiskt stöttande och nästan blivit arg på mig att jag inte gjort mer reklam om att jag är nominerad. Tack för att ni finns och tror på mig.

Nu börjar det faktiskt pirra lite i magen. Tänk om jag vinner någonting! Även om jag tillåter mig att hoppas så känner jag mig långt ifrån säker. Jag håller verkligen mina tummar och tår.

Hoppas vi ses på Birger Jarl på lördag. Galan börjar 20.00 och det är fri entré. 

Kram,
Er Lisa.

 

Posted in: Personligt

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Sandra Lindahl - Älskade River Island Caroline Roxy - SUMMERBURST Caroline Roxy - Workflow

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *