God morgon. Jag sitter i köket och väntar på ett samtal. Det är en tidning som ska intervjua mig om tsunamikatastrofen 2004. Jag läste precis igenom min historia som jag skrev förra året på bloggen. Det känns som att jag är mitt i traumat varje gång jag läser mina egna ord. Jag kommer att publicera den här också, så ni alla får läsa, när tiden är inne.

Jag är lite uppstressad nu. Kroppen är inte trygg efter att ha läst berättelsen. Men jag är tvungen att slitas med för att kunna göra en bra och trovärdig intervju. Önska mig lycka till.

old town rhodos

 

Posted in: Personligt

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Sandra Lindahl - Älskade River Island Caroline Roxy - SUMMERBURST Caroline Roxy - Workflow
  • Anna

    Jag fällde en, två tårar när jag läste din berättelse/upplevelse och kan verkligen inte förstå hur svårt det måste vara för dig att dela med dig av något så hemskt! Jag tycker du är en fantastiskt stark och härlig kvinna! Stor kram

  • lices

    Tack Anna för dom fina orden.
    Det känns jättebra för mig att få skrivit ner allt.
    Kram L

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *