POSH TATTOOS

Skärmavbild 2014-11-17 kl. 12.00.36

köpa posh tattoos

inspiration med posh tattoos

var kan jag köpa posh tattoos?

Många har ställt frågan ”Var kan jag köpa posh tattoos i Sverige?” Jo, på poshtattoos.se. Dessa nya guld- och silverglittrande tatueringar är mitt i prick stilmässigt för mig. Äntligen kan jag smycka mig med tatueringar utan att känna mig rockig. Det fungerar precis som med tatueringarna man applicerade när man var liten. Dra av plasten, på med vatten med en bommulspad på baksidan och badda tills tatueringen sitter på huden. Jag hade mina tatueringar i lördags på Vimmelgalan och dom sitter fortfarande på fint i skrivande stund.

Jag såg även flera andra tjejer på galan som hade poshtattoos. Vissa i ansiktet. Jag är så glad att jag har hittat tatueringarna. Det känns som att jag aldrig kommer att tröttna. Den dagen man kan tatuera dessa godingar på riktigt är jag game!

 

You might also like

Caroline Roxy - SUMMERBURST Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Paulina Danielsson - Brun utan sol Sandra Lindahl - WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *