Lisa Anckarman maggio

Maggio

Lisa Anckarman

Lisa Anckarman top model

model lisa anckarman

Hår: Hugo Alexander, Blond frisör
Smink: Lisa Anckarman
Foto: Melodi Roohi

 

Här är en av resultatet från Maggio-fotograferingen som jag och Robin fotades för för ett tag sedan. Någon av dom här bilderna hänger även som storbild på Stocken för festglada Uppsalabor att kika på. Maggio är ett Uppsalabaserat smyckesmärke. Det är Veronica Maggios bror som startat det. Det känns roligt att vara med och stödja Uppsalaföretag.

Idag har jag och Robin ännu en fotografering med smyckesmärket. Superkul!

Bilderna ligger nu även uppe hos Mikas:

Mikas Lisa Anckarman

Posted in: MODEL

You might also like

Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sandra Lindahl - Varit på show Sandra Lindahl - Vecko-resumé Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *