Lisa Anckarman maggio

Maggio

Lisa Anckarman

Lisa Anckarman top model

model lisa anckarman

Hår: Hugo Alexander, Blond frisör
Smink: Lisa Anckarman
Foto: Melodi Roohi

 

Här är en av resultatet från Maggio-fotograferingen som jag och Robin fotades för för ett tag sedan. Någon av dom här bilderna hänger även som storbild på Stocken för festglada Uppsalabor att kika på. Maggio är ett Uppsalabaserat smyckesmärke. Det är Veronica Maggios bror som startat det. Det känns roligt att vara med och stödja Uppsalaföretag.

Idag har jag och Robin ännu en fotografering med smyckesmärket. Superkul!

Bilderna ligger nu även uppe hos Mikas:

Mikas Lisa Anckarman

Posted in: MODEL

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *