NYA SPETSIGA GLITTERNGLAR

nagelinspiration

Skärmavbild 2014-11-18 kl. 14.52.53

 Naglnar av Marie på Care & Beauty

Imorse var jag och gjorde om mina naglar hos Marie. Vi behöll längden men smalnade av dom lite. Jag hade bestämt mig för guld och lila och här är resultatet. Jag gillar dom verkligen. Dessutom blir dom perfekta inför lördag då Eriksson och Pauline har bjudit mig och Emelie på Guldkväll i Stockholm som 25årspresent. Dinosaurier (ett av mina stora intressen) och god mat utlovas. Jag längtar!

You might also like

Josephine Qvist - GOTT OCH NYTTIGT?? HOW? Hedda Dibinger - district môt Josephine Qvist - MIN FÖRMIDDAG Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Contact Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *