DEN PERFEKTA VINTERJACKAN

LISA ANCKARMAN vinterjacka

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 10.53.35

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 10.53.17Skärmavbild 2014-11-19 kl. 10.53.29

jacka – Sheinside
jeans – Superjeans of Sweden 
halsduk – The Archives 
Smycken och klocka – Maggio

Alltså ärligt, ser ni luvan på min nya vinterjacka? Älskar att en är så fluffig och stor. Jag fotades för Maggios reklambilder igår men passade på att ta några egna bilder för att visa er min nya, fantastiska vinterjacka.

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Caroline Roxy - In love with the love Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Tulia Zanzibar Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI Paulina Danielsson - Göteborg - Örebro - Sollefteå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *