BORTRÖVADE TILL STOCKHOLM

Wow, vilken helg. Jag och Emelie blev bortrövade till Stockholm. Det var en sen 25årspresent av Pauline och Eriksson. Vi gick på museum, åt en fantastisk middag med drinkar och hemliga gäster och morgonen därpå fick vi våfflor till frukost. Det var som att vi hade en liten möhippa. Jag och Emelie kände oss så bortskämda och lyckliga!

Såklart glömde jag kameran i Stockholm men jag har supermycket fina bilder att visa er från vår fantastiska helg i huvudstaden.

Skärmavbild 2014-11-24 kl. 12.03.36

 

 

___________________________________________________

Förresten. Jag har lovat att lägga upp att ni kan rösta på min vän Katarina Andersson till årets Lucia. Gå in på http://unt.se/lucia/ och rösta gratis på på Nr1.

Tack så mycket på förhand! // Katarina, en lycklig Lucia Kandidat.

 

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - Love life osv. Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Caroline Roxy - Studio vibes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *