RUMSDOFT CLEAN – WARM COTTON

warm cotton rumsdoft

Skärmavbild 2014-11-24 kl. 12.13.09

Skärmavbild 2014-11-24 kl. 12.29.13

Jag älskar dofter. Doftljus, parfym, lotions och body mists. Jag kunde därför inte hålla mig att beställa hem CLEANS nya rumsdoft ”Warm cotton” från Aftonbladets skönhetssajt BeautytheYOUway. Det är en olja som man doppar ner pinnar i. Dessa pinnar, som såklart medföljer, drar åt sig oljan och gör så att hela lägenheten doftar nytvättat. Doften håller i 2 månader och börjar dofta efter ca 48h.

Warm cotton ger dig doften av en fluffig, varm handduk som du precis tagit ut ur torktumlaren eller känslan av att ta på dig din favorit t-shirt som hängt utomhus på sommaren och torkat. Med noter av citrus, lilac och jasmin över en bas av diskret amber & mysk ger detta ljus en fräsch, betryggande, nytvättad doft.

Vill du också ha en CLEAN rumsdoft? Den jag har hemma och många andra hittar du HÄR. 

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Caroline Roxy - Studio vibes Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Sandra Lindahl - WANTIES Caroline Roxy - Rockstar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *