CC INSPIRATION

Jag läser ytterst sällan nyhetsbrev från modesajter. Det kommer 10st per dag och oftast är det bara massa reklam jag inte bryr mig om. MEN! När Modekungen skickade sitt senaste nyhetsbrev höll jag på att ramla ur sängen. Jag fick en snabbkik på denna jacka och fick bokstavligt talat hjärtklappning. My-oh-my. Den här är min om någon vecka!

Chanel replika Skärmavbild 2014-11-27 kl. 10.15.55 Skärmavbild 2014-11-27 kl. 10.16.08

Kom till den Chanelinspirerade jackan HÄR.

Posted in: Mode

You might also like

Caroline Roxy - Happy birthday Sandra Lindahl - HELGEN! Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *