RIBELLA X HUGO ALEXANDER

OKEJ, jag har superbrådis. Är sen till Petters 23årsbralla. Men jag känner att jag måste visa er mitt nya hår innan alla andra får se det. Det är ju vår deal, eller hur? Ni ska ju veta mer om mig än ALLA andra. Så here you go. Frisör: Hugo Alexander på BLOND och det fantastiska håret är från lörhårsbutiken Ribella. Jag kommer skriva massor mer om allt senare. Men just nu, som sagt, HURRY UP!

anckarman löshår

Igår efter 4h i frisörstolen! Jag bytte lila page mot varmblond sjöjungfru. Jag kunde inte vara nöjdare.

Skärmavbild 2014-11-29 kl. 19.39.58

Skärmavbild 2014-11-29 kl. 19.40.07

Skärmavbild 2014-11-30 kl. 14.31.07

Just nu. TJENNA!

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Caroline Roxy - Glitter XMAS Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - new week

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *