VAD VILL NI LÄSA/SE MER AV?

Det slog mig nyss. Ni är flera tusen människor som är här inne och läser om mina dagar och tittar på mina bilder varje dag. Det är hög tid att jag frågar er vad ni vill se mer av här i bloggen. Självklart kommer jag fortsätta att skriva om allt jag gör om dagarna men är det någonting speciellt som ni är mer intresserade av?

Jag har ett väldigt driv när det kommer till bloggen. Jag tycker att det är kul. Men jag känner, efter sju år, att det kan bli lite slentrian from time to time. Så vad säger ni? Mer smink, mode, outfits, träning eller personliga tankar? Jag gör det här för mig själv men även för er, Så – HIT ME.

PicMonkey Collage

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sandra Lindahl - Varit på show Sandra Lindahl - Vecko-resumé Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *