VAD VILL NI LÄSA/SE MER AV?

Det slog mig nyss. Ni är flera tusen människor som är här inne och läser om mina dagar och tittar på mina bilder varje dag. Det är hög tid att jag frågar er vad ni vill se mer av här i bloggen. Självklart kommer jag fortsätta att skriva om allt jag gör om dagarna men är det någonting speciellt som ni är mer intresserade av?

Jag har ett väldigt driv när det kommer till bloggen. Jag tycker att det är kul. Men jag känner, efter sju år, att det kan bli lite slentrian from time to time. Så vad säger ni? Mer smink, mode, outfits, träning eller personliga tankar? Jag gör det här för mig själv men även för er, Så – HIT ME.

PicMonkey Collage

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Josephine Qvist - GARDEROB RESULTAT Caroline Roxy - Blondie Alexandra Nilsson - Just having a bath..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *