MER AV LISAN

Nu har jag kikat igenom era kommentarer om vad ni vill läsa mer om i bloggen. Först blev jag lite besviken när jag såg hur få av er som kommenterat. Men sedan slog  det mig att ni antagligen är helnöjda som det är.. och det känns ju fett. Men det verkar som att många av er vill att jag ska skriva mer. Mer om mig. Vad jag känner och tänker. Det ska jag tänka på.

I morse var jag hos tandläkaren. Huuuh, vad jag ogillar det. Men nu är det klart och nu vankas äggröra och bacon till brunch. Puss på er!

Skärmavbild 2014-08-17 kl. 19.08.56

Här är jag som lyckligast. På hotellrum utomlands, färdigfixad i underkläder med en kyld bira. Och ja, kudden tar jag alltid med mig hemifrån.

Posted in: Mitt Liv, Personligt

You might also like

Paulina Danielsson - Love life osv. Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Sandra Lindahl - Älskade River Island Caroline Roxy - Spring feelings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *