NYA HÖRLURAR FRÅN SUDIO

Skärmavbild 2014-12-03 kl. 13.50.00

Skärmavbild 2014-12-03 kl. 13.50.27

Skärmavbild 2014-12-03 kl. 13.50.48

Sudio KLANG

Kolla in mina nya hörlurar. Visst är dom fina! När jag köper sådana här saker, vilket jag sällan gör, så går jag alltid på utseende. Gulddetaljer och fina färger går först. Dessa valde jag därför på grund av designen. Men när jag fick hem dom var det även superbra ljud i dom + mic. Jag är jättenöjd! Dessutom fanns det fyra olika storlekar på lurarna så dom passar mina små öron.

Sudio är ett svenskt märke grundat av tre unga killar.

Såhär säger Sudio själva om produkten:

Vi bestämde tidigt att skapa en produkt som inte bara skulle se väldigt elegant ut,mensomockså ljudmässigt skulle prestera som ett märke i 1500- kronorsklassen, men till en tredjedel av priset. Vi visste att vi skulle behöva skära bort mellanhänderna och bli ett e-handelsföretag, säger Jonas Wistrand, medgrundare och försäljningschef på Sudio.
Kom till Sudio HÄR.
Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *