MÅSTEN NÄR MAN ÄR SVAG

Klockan är för sjutton 11 och jag ligger fortfarande i sängen. Jag är så förkyld så det spränger bakom ögonen. Egentligen skulle jag behöva bli sängliggande idag med Big Brother Live och Ipren men jag måste städa lägenheten, sätta på kaffe och göra mig snygg istället. Om två timmar kommer nämligen Uppsalatidningen hem till mig och ska göra ett reportage om mig och tsunamikatastrofen 2004. Jag har redan gjort en lång intervju om ämnet med Vecko Revyn så jag vet hur utpumpad jag kommer vara efteråt.

Eftersom jag aldrig gick till någon psykolog, fast jag anser att jag borde gjort det, efter katastrofen så är det säkert bra för mig att prata om det. Dock tycker jag att det är svårt att efter 10år redogöra detta trauma. Jag blandar ihop faktiska minnen med mardrömmar och tankar. Det viktiga är i vilket fall att det är min historia och att det känns rätt att dela med sig av den nu.

Hoppas ni får en bra dag. Jag ska sätta på Love Run Free med Lisa Ajax och kicka igång den här dagen.

Skärmavbild 2014-12-04 kl. 11.06.01

Posted in: Personligt

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - Love life osv. Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Caroline Roxy - Studio vibes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *