F R I D A Y

Morning!

Snabb update bara. Jag ska gå till Care & Beauty snart nu och laga en tumnagel som gått av. På vägen ska jag köpa en gooood-goood Sandyslatte och hämta en Upsalia-tidning. Jag tror minsann att er Lisa är med på något hörn där. Ska se efter! Jag är fortfarande förkyld som satan men igår kom Mike hem med nässpray och hostmedicin så mitt nattduksbord ser just nu ut som ett apotek.

I eftermiddag ska jag förbi en av mina facoritbutiker i Uppsala, House Of Doris, en sväng för att kolla lite kläder sen jobbar jag på Make up store 15-19. Holla!

Skärmavbild 2014-12-05 kl. 10.07.14

 

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Keela - Efter regn kommer solsken? BYGISELA - JAG OCH MIN ÅNGEST - MITT I STOCKHOLM Keela - YUHU! Sponsored - Zalando @ Way out west Sponsored - Get your Glossybox today! Caroline Roxy - Free spirit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *