JULKLAPPSTIPS MED BLOGGELITEN

 

Skärmavbild 2014-12-05 kl. 11.41.50

Skärmavbild 2014-12-05 kl. 11.44.09

De andra bloggarna som också svarade på frågorna hittar ni här:
FridaVibe
Diabetesmannen

Vi som fick utmärkelser för våra bloggar blev den här månaden intervjuade om julklappar i tidningen Upsalia. Vi fick chansen att tippa vad som skulle bli Årets julklapp, berätta vad vi önskar oss och skicka en julhälsning till någon/några vi bryr oss om. Tack för det Upsalia!

Ditt ex hittar du bl.a på Centralstationen, i S:tper och i Forumgallerian. Inte din gamla pojkvän alltså, utan din tidning.

 

Posted in: Intervju & Media

You might also like

Paulina Danielsson - Bra & dåligt Paulina Danielsson - En rabattkod till er! Caroline Roxy - Way out west 2017 Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - ÖLAND - STOCKHOLM Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *