LUGNASTE SÖNDAGEN I HISTORIEN

Skärmavbild 2014-12-07 kl. 18.50.45

Skärmavbild 2014-12-07 kl. 18.50.54

Skärmavbild 2014-12-07 kl. 18.51.02Bilder från dagens lunch på Amazing Thai.

Den här helgen har varit oförskämt lugn. Min förkylning börjar äntligen ge vika men jag har i stort sett varit sängliggande hela helgen. På eftermiddagen idag kände jag dock att jag behövde komma ut så jag och Mike gick och åt en fantastisk thaibuffé. Man blir ju aldrig missnöjd! Min favorit är Tom Kah Gay, kokosmjölksoppan med svamp och kyckling… mmmmm.

Jag och Emelie skulle egentligen dansat i en musikvideo idag men vi fick tacka nej för att jag är sjuk. Så himla tråkigt. Jag såg verkligen fram emot det. Att spela in musikvideos är bland det bästa jag vet. Att se resultatet är svårslaget.

Nu ska vi fortsätta kolla på Harry Potter. Hej svejs.

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Keela - BRA SUPPORT <3 BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *