LUGNASTE SÖNDAGEN I HISTORIEN

Skärmavbild 2014-12-07 kl. 18.50.45

Skärmavbild 2014-12-07 kl. 18.50.54

Skärmavbild 2014-12-07 kl. 18.51.02Bilder från dagens lunch på Amazing Thai.

Den här helgen har varit oförskämt lugn. Min förkylning börjar äntligen ge vika men jag har i stort sett varit sängliggande hela helgen. På eftermiddagen idag kände jag dock att jag behövde komma ut så jag och Mike gick och åt en fantastisk thaibuffé. Man blir ju aldrig missnöjd! Min favorit är Tom Kah Gay, kokosmjölksoppan med svamp och kyckling… mmmmm.

Jag och Emelie skulle egentligen dansat i en musikvideo idag men vi fick tacka nej för att jag är sjuk. Så himla tråkigt. Jag såg verkligen fram emot det. Att spela in musikvideos är bland det bästa jag vet. Att se resultatet är svårslaget.

Nu ska vi fortsätta kolla på Harry Potter. Hej svejs.

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Caroline Roxy - Fresh face Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *